Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Low Cal Retro Torta

  Mivel volt lehetőségünk frissen epret szedni, ezért kapva kaptunk a lehetőségen, hogy süssünk nektek egy igaz Retro tortát! Mit ne mondjak, elég jól sikerült. Eddig bármit is csináltunk, kedvenc lett.. :D Pedig én nem vagyok oda a "minden" mentes dolgokért, ez lett az a süti, ami a legközelebb áll ízében, álagában és mindenben az eredetihez!

  Mindenképp adjatok neki egy esélyt!! ;)

  Aki szeretne tűzközelben lenni, az keressen meg minket a Facebook-on, a csoport neve Bonsens's Official. Itt minden nap feltöltünk recepteket, motivációs üzeneteket, átalakulásokat és mindent, amivel szebbé tudjuk tenni egymás napját! :D 

  Szép napot!

  Bonsens

0 Tovább

Tortilla a'la Bonsens

Undod a szendvicseket?? Valami újra vágysz? Itt egy gyors, finom és nem mellesleg egészséges verzió, 640 kalóriáért, amiből 42g fehérje!

Ha elérjük az 1000-es megtekintést, akkor jön a következő! Szóval osztani ér :)

  Aki szeretne tűzközelben lenni, az keressen meg minket a Facebook-on, a csoport neve Bonsens's Official. Itt minden nap feltöltünk recepteket, motivációs üzeneteket, átalakulásokat és mindent, amivel szebbé tudjuk tenni egymás napját! :D 

  Szép napot!

  Bonsens

0 Tovább

blogavatar

Érezd jól magad. Légy önmagad és csinaláld azt, amit szeretsz csinálni. Én is ezt teszem. Írok, edzek, jókat főzök és megpróbálom mosolyogva venni az akadályokat, amiket az élet elém gördít. Ha egy pozitív, életcentrikus kikapcsolódásra vágysz a hétköznapok szürkeségében, akkor itt a helyed! :)

Legfrissebb bejegyzések

Utolsó kommentek