Remélem tetszeni fog.. Ez lesz az első "Lifestyle" bejegyzés! :)

  Hogyan tudjuk a közösségi médiában túlzó tökéletességet saját limitünk kitolására használni? 

  Sokan mondják erre azonnal, hogy SEHOGY és egyből rosszindulatú megjegyzésekkel bombázzák az ilyesfajta megnyilvánulást, pedig nem kéne mindig negatívnak lenni.

  Miért, ez most akkor jó?

  Nem, de nem is rossz. Én például inkább nézek szép képeket, esztétikus emberekkel, legyen az férfi vagy nő, mint lerobbant, megfáradt egyéneket, akik egy rumlis retekfészekből posztolnak, hiába az a "real" (ezt most angolosan mondtam :). Egyszerűen mert ez tölt fel és jó érzések jönnek fel bennem. Talán ez az, amiben különbözünk.

  A rossz irigyek

  Ha magadra ismertél egyből? Már ha őszinte vagy magaddal.. És már ez is megérne egy misét, hányan köpik magukat szembe nap, mint nap, de ezt most szkippeljük. Szóval rossz irigyek azok, akik igazából mélyen ácsingóznak, hogy csak a felét elérjék annak, amit látnak, de mivel magukat nem sokra tartják ezért "kam" megvetik azokat, akinek jól megy és csak szapulják őket. Undorító egy magatartás.

  Az egyik az, hogy ha ilyen valaki, akkor MINEK KÖVETI (?!?!) az adott tartalmat gyártó személyt? Érdekli? Vagy korábban érdekelte, viszont megváltozott a követett személy viselkedése? Elmondom mit kell ebben az esetben csinálni: Tessék rányomni a KIKÖVET gombra és nem széthányni mások képei alatt a komment szekciót. Olyan nehéz ez? És ha visszatarthatatlan mondanivalónk van, mert sértve érezzük magunkat, vagy csalódottak vagyunk, elég egy "Ez most nem tetszett Tőled!" vagy "Te tényleg ilyen vagy?!" komment is, valószínű sokkal jobban felfigyel rá az a valaki, mintha azt írnánk "Úgy nézel ki, mint egy rib...c!" vagy "Miközben Te utazgatsz van, aki éhenhal!!" és hasonlók...

  Jó irigyek

  Ennek szerintem nem erről kéne szólnia, hanem arról, hogy abban a pillanatban mi is ott lehetünk és egy kicsit "érezhetjük" a csiklandozó napsugarat magunkon, még ha kint szakad az a rohadék, akkor is. Magabiztosságot és pozitív öntudatot adhatna, hogy valaki elérte, úgy nézzen ki, ahogy kinéz és ott legyen, ahol. Ez bizonyítja, hogy MI IS ELÉRHETJÜK és van miért tenni, lehet ez a célunk, motiválhat minket. Engem nagyon motivál és arra gondolok közben, h: Ááá, hihetetlen!! Hogy csinálta?! Én is akarom... Meg KELL csinálni! Imádom! :) És közben fülig ér a szám.

  Ez nem elvesz, hanem hozzáad az életünkhöz, csak nézőpontot kéne sokaknak váltani és kitörni a depresszió és negativitás árnyékából. Írom ezt úgy, hogy biztos van 15 éve, hogy utóljára úgy igazán nyaraltam, és még mindig nem úgy nézek ki, ahogy szeretnék.

  Sokszor eszembe jut egy mini sztori. Már nem tudom ki, hol és mikor mondta, de beleégett az agyamba. - Kapsz egy könyvet és ez áll a borítón: "Az egyetlen ember, aki tehet arról, hogy milyen helyzetben vagy." - Majd amikor kinyitod, nincs benne egy betű sem, csak egy tükör.

  Legyél őszinte magadhoz.

  Bonsens