Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Spagetti 12 perc alatt?!

  Igen! Amíg megfő a tészta, addig elkészítjük a mártást és már ehetünk is!

  Egy szuperegyszerű, de annál finomabb fogás a rohanós napokra. :)

Jó étvágyat!!

  Aki szeretne tűzközelben lenni, az keressen meg minket a Facebook-on, a csoport neve Bonsens's Official. Itt minden nap feltöltünk recepteket, motivációs üzeneteket, átalakulásokat és mindent, amivel szebbé tudjuk tenni egymás napját! :D

  Gyertek!!

  Bonsens

0 Tovább

Csokitorta.. 63 kalória/szelet 

Egy újabb finomság a konyhánkból! :)

Nagyon finom lett, nagyon kevés kalória, tehát nagyon sokat lehet belőle enni! ;)

 Hozzávalók

 Tészta:

100g light görög joghurt

64g tej

100g tojásfehérje

20g édesítőszer

30g kakaó (cukormentes)

Fél ek. Vanília kivonat

60g zabliszt

1 adag tejsavó fehérje

Fél csomag sütőpor

  Máz:

100g light görög joghurt

2 ek édesítőszer

1,5 ek kakaó (cukormentes)

Fél csomag zselatin

125ml víz

0 Tovább

Mini - Fahéjas Csiga:)

A tepsis bundáskenyér után, most egy édességgel szeretnénk nektek kedveskedni! 

Íme, a Mini - Fahéjas csiga:)

Hozzávalók, a tésztához:

33g - Fehérjepor

60g - Zabliszt

14g - Mandulaliszt

0,5 ek - Fahéj

0,5 ek - Vanillia kivonat

0,5 ek - Sütőpor

2 ek - Édesítőszer

50g - Tojásfehérje

Vajas kence:

1 ek - Light margarin

1 ek - Édesítőszer

1/4 ek - fahéj

  Jó étvágyat!:) 

  Egy darab 15g és csak 57kcal!! Igazi egészséges finomság :)

  Aki szeretne tűzközelben lenni, az keressen meg minket a Facebook-on, a csoport neve Bonsens's Official. Itt minden nap feltöltünk recepteket, motivációs üzeneteket, átalakulásokat és mindent, amivel szebbé tudjuk tenni egymás napját! :D 

  Gyertek!!

  Bonsens

0 Tovább

Tepsis Bundáskenyér

Ennél egyszerűbb és egészségesebb változatot nemigen találni széles e világon! 

Az elkészítési idő kb 10-12 perc, inkább az a kérdés, mennyire gyorsan melegszik fel a sütőnk! :)

  Hozzávalók:

- 7db teljes kiőrlésű toastkenyér

- 3db közepes tojás

- 60g reszelt light sajt

- só és szárított petrezselyem

- 3db koktélparadicsom (opcionális)

0 Tovább

Zsírégető tabletta? Minek?!

  Ebben a posztban a táplálékkiégszítőkről lesz szó, érvek és ellenérvek lesznek felsorakoztatva az egyes termékek viszonylatában, amelyeket figyelembe véve főleg pénzt spórolhattok, mivel hiába öntenek el minket a reklámok hullámai, egyáltalán nem biztos, hogy mindenre tényleg szükségünk is van az "álomtest" eléréséhez. Szóval mindenképpen maradjatok velem!:)

  Az első és legfontosabb, ami a a leg-nem-fontosabb is az a fehérjepor.

  Miért a legfontosabb?

  Az izomépítéshez nélkülözhetetlen a fehérje, de ezt mindenki tudja. 1,6 – 1,8g/ttkg az ajánlott mennyiség, ami egy 80kg-os embernek 130-140g. Azt viszont kevesebben tudják, hogy mennyi fehérjét eszünk. Egy átlagos ember, aki naponta egyszer eszik húst, az körülbelül 80-100g fehérjét visz be. Ebben az esetben a legfontosabb étrendkiegészítő a fehérjepor lesz és napi 1-2 adag elfogyasztásával már bőven az ajánlott bevitel közelében lehetünk.

  De miért ez a leg-nem-fontosabb is?

  Mert ha valaki egészségesen és kiegyensúlyozottan táplálkozik akkor igázából bevisz annyi fehérjét, amennyit kell. Én pl. 160-180g fehérjét eszek naponta és csak elvétve iszok egy-egy séket, amikor épp kedvem szottyan, vagy ha véletlenül úgy kajáltam, hogy a nap végére nem lenne meg a fehérjebevitelem.

  Mennyit tudunk ezzel spórolni?

  Ha napi egy-két adagot iszunk az már számottevő. Ami legyen kb. havi 50 adag, az ~8.000Ft. Erre tekinthetünk úgy is hogy sok, de arányaiban a fehérjeporok olcsóbb fehérjeforrások, mint a húsok. Ki-ki döntse el magától, hogy melyiket preferálja. Véleményem szerint viszont a húst, mint olyat nem kellene lecserélnünk egy feldolgozott készítményre. Van olyan hely és idő, amikor nélkülözhetetlen, de próbáljuk úgy alakítani ezeket, hogy feleslegesen ne bánja ezt a pénztárcánk.

  Megéri ezen spórolni? Nem egyértelműen, de meg!

  Kreatin

  A kreatin vizet tart meg az izmokon belül. Nem, nem vizesít. Amire sokan gondoltok, az az izom és bőr közötti rész vizesedése, de a kreatin ilyet nem csinál. Sziplmán olyan közeget hoz létre az izomban, hogy az jobban el tudja látni a funkcióját. Jótékony a hatása van az erőnkre, az állóképességünkre, ezáltal a fejlődésünkre. Hosszútávon is biztonságosan alkalmazható és pitiáner összegért juthatunk hozzá, kb 2500Ft/hónap.

  Megéri ezen spórolni? Egyértelműen NEM!

  Zsírégetők

  A elég nagy marketinggel rendelkező tápkieg a piacon és egyben a legnagyobb átverés. Itt igazából kapszulás vagy por formájában lévő ízesített koffeint veszünk, néhány felkapott összetevővel, amik igazából nem a zsírt égetik. Van köztük vízhajtó hatású, energetizáló, termogén.. stb. Konkrétan egyik sem égeti le rólunk a zsírt. Súlyvesztést is csak a vízhajtó hatású zöldteakivonat, vagy csalán teszi lehetővé, ezzel hamis érzetet keltve a használóban, mivel az első 4-5 napban konkrétan súlyt vesztük és akár tónusosabbak is lehetünk a vízvesztés következtében. Ez azonban olyan messze áll a zsírvesztéstől, mint Makótól Jeruzsálem.

  Megéri ezen spórolni? Egyértelműen MEG! Aki ezekre költ, az konkrétan az ablakon hajítja ki a pénz. Vegyetek inkább egy jó kávéfőzőt.

  Tesztoszteron növelő

  Kicsit fiús téma, de a hölgyeknek is szolgálok benne hasznos infóval. Kezdjük azzal,hogy a tesztoszteron fontos az izomépítésben. A tesztoszteron szintünk meghatározza mekkora izomtömeget tudunk felépíteni, így értelemszerűen jó, ha ezt kimaxoljuk.

  A piacon rengeteg termék van, és elég sokat én is kipróbáltam. Ha kicsit beleássátok magatokat, akkor olyan terméket keressetek, amiben magas hatóanyagtartalom van és nem napi 5-6 szemet kell bevenni belőle.

  A magamon tapasztalt pozitív hatásai az energiaszint növekedés, kicsit harapósabb az ember tőle...Ez azt jelenti, hogy amíg általában az emberek mélázva konstatálják, hogy 5 perc múlva indulni kéne edzeni és még nyugisan 10-15 percig pörgetik inkább az Instagramot, addig a tesztoszterontól "fűtött" társuk már rég lehúzta az első szettet tricepszet. Ezen kívül növeli a libodót, szóval ha hölgyek olvassák most ezt és a barátjuknak, férjüknek "lankad" a figyelme, akkor nyugodtan ki lehet próbálni! :)

  Megéri ezen spórolni? Mivel nem drága és szerintem van tényleges hatása, ezért azt mondom, hogy ha van rá keret, akkor szánjuk rá, viszont csak azért hogy jaszkarizzunk, nem kell.

  Pre-workout

  Lehet nélküle élni.. De érdemes?! Tipikusan az a cucc, ami ha a polcon figyel úgy fogy, mintha az élet múlna rajta, viszont ha nincs, nekem pl. eszembe se jut. A hatása megkérdőjelezhetetlen, energia, durranás, kitartás, koncentráció.. Minden jön. Aláírom.

  Drága? Inkább nem olcsó. Havi kb 4000Ft-ra jön ki átlagban. Ha azt nézzük akkor a zsírégetős ízesített koffein kicsit visszaköszön itt is, de mégis sokminden más is van benne, ami tényleg nagyon jó hatással van a teljesítőképességre, szóval ez igazán nehéz. Ami ellene szól még, hogy nagyon hamar rá lehet kapni.. Legyünk őszinték, szerintem egy hét használat után már mindenkinél befigyel egy-egy "najóóvan ma elég sz@rnak érzem magam nyomok egy dupla adagot" - feeling.  A kérdés adott..

  Megéri ezen spóroni? Sajnos azt kell mondjam, hogy igen, pedig imádom.

  Kollagén

  A tápkieg piac gyöngye. A csapból és még mellőle is ez folyik. Ugye a kollagén jó a hajra, bőrre, körömre, ízületi problémákra, narancsbőrre. Szóval inkább a hölgyeket célozták ezzel meg. A barátnőm már két hónapja szedi, azt mondja jó, szebb lett a haja, mint ahogy a bőr is szebb lett és a körme is erősödött. (Szerintem eddig se volt csúnya..) Az egyetlen komoly észlelése az az volt, hogy a korábbi térdfájdalma teljesen elmúlt, ezért már tényleg jár a pont. Az, hogy a narancsbőr nem tűnik el 500liter kollagén elfogyaszása után sem, szerintem lehet tényként kezelni. Mivel a fogyás egyetlen módja a ...? Kalóriadeficiiiit! :)

  Visszatérve, felmerült bennem egy kérdés.. Mi van ha a 6-7000Ft-os kollagént lecseréljük egy 4-5000Ft-os Vitamin csomagra, ami tartalmazza az ízületvédőt és a haj-bőr-köröm vitaminokat? Egyszerűen nem hagy nyugodni! Hogy teljesen őszinte választ tudjak adni mindkettőt ki fogom próbálni. És két hónap múlva elmondom mi történt. Addig tartsatok ki!

  Megéri tehát ezen spórolni? Kap egy hatalmas LEHET-et!

 Ha tetszett az iromány, akkor legyetek szívesek megosztani azokkal, akiknek szükségük lehet ezekre az infókra! Aki szeretne tud hozzánk csatlakozni a Bonsens's Official Facebook csoportba, ahol megosztunk egy csomó egészséges kaját, feltöltünk videókat, motiváljuk a közösséget és aki szeretne személyre szabott étrendet vagy edzéstervet az vegye fel velem a kapcsolatot a csoportban vagy írjon e-mailt a bonsensofficial@gmail.com-ra!

 Bonsens

 

0 Tovább

blogavatar

Érezd jól magad. Légy önmagad és csinaláld azt, amit szeretsz csinálni. Én is ezt teszem. Írok, edzek, jókat főzök és megpróbálom mosolyogva venni az akadályokat, amiket az élet elém gördít. Ha egy pozitív, életcentrikus kikapcsolódásra vágysz a hétköznapok szürkeségében, akkor itt a helyed! :)

Legfrissebb bejegyzések

Utolsó kommentek